Nieuwste lid in ons team van specialisten. Heeft u hem al ontmoet? Patrick komt graag bij u langs om de stip aan de horizon samen te bereiken.

Wat heeft jou bij ABC Telematics gebracht?
Na mooie jaren bij Nemesys was ik toe aan een nieuwe uitdaging en werkomgeving. Het bedrijf ABC Telematics, onderdeel van van De Zaag, is een bedrijf wat ik al kende en volgde. Na een aantal goede gesprekken was het voor mij duidelijk dat ik bij ABC Telematics deze nieuwe uitdaging had gevonden en wilde aangaan. Bij ABC Telematics is er een diversiteit van klanten en al deze klanten hebben andere wensen en regelgeving waar ze aan moeten voldoen. Aan mij de uitdaging om deze wensen en regelgeving per klant goed in beeld te krijgen en daar de juiste producten en diensten aan te koppelen.

Hoe bereiken wij samen de stip aan de horizon?
ABC Telematics is continue op de hoogte van de ontwikkelingen welke van belang zijn voor het ontzorgen van de Fleetowners en berijders. Ook heeft ABC Telematics door hun jarenlange ervaring een mooi netwerk waarbij de producten van Webfleet en andere partijen goed samenwerken. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat wij voor onze relaties maar ook zeker voor nieuwe klanten altijd een passende oplossing kunnen bieden en zodoende de route naar de stip aan de horizon volgen. Dit doen we met een mooi compact team wat goed samenwerkt.

Ik heb er dan ook zin in om samen met het ABC Telematics Team de juiste route voor jullie uit te gaan stippelen!

Patrick Doolaard

Accountmanager | Consultancy

patrick.doolaard@abctelematics.nl
0186 74 57 20
06 24 75 65 11

Patrick Doolaard

Accountmanager | Consultancy

patrick.doolaard@abctelematics.nl
0186 74 57 20
06 24 75 65 11