Over ons

De drive van ABC Telematics

Het is onze drive om fleetowners en berijders van A tot Z te ontzorgen. Dat is een vak apart en dat vak verstaan wij bij ABC Telematics als geen ander. Ons ingespeelde team staat met raad en daad voor u klaar.

De eerste 15 jaar deden we dat onder de vlag van van De Zaag en sinds oktober 2022 als ABC Telematics omdat dit specialistische vakgebied onze 100 procent focus verlangt. Zo kunnen we het producten- en dienstenaanbod verder laten groeien en naadloos aan laten sluiten op de (veranderende) klantwensen.

We mogen ruim 650 telematicaklanten tot onze vaste klantenkring rekenen en hebben inmiddels meer dan 12.000 voertuigen voorzien van telematica-oplossingen, met als fundament Webfleet. Daar bouwen we op voort en dat combineren we met aanvullende tools die extra functionaliteit toevoegen, waarbij onze (inbouw)specialisten zorgen dat dit alles naadloos samenwerkt. Wij trekken samen met u op en helpen u vooruit met innovatieve tijd- en kostenbesparende én veiligheid- en comfortverhogende oplossingen.

Onze oplossingen